30 апреля «Saltarello»
Модератор: chinaski
30 апреля «Saltarello»
30 апреля «Saltarello» - знаменитый ансамбль лютнистов из Пинска. Традыцыі і пераемнікі. Канцэрт маладзёжных фальклорных гуртоў «Saltarello», «Талака», «Раме», «Гуды», «Вяснянка», «Калыханка», «Любошчы», «Грамніцы», «Ветах», «Улица». 30 красавіка(пт), Палац Ветэранаў, вул. Я. Купалы, 21. Пачатак а 19.00. Кошт 8.000 руб. Тэл. для даведак: (8029)648-10-92, Velc.
Подарите мне скрипку, я буду СКРИПЕТЬ!!!
Re: 30 апреля «Saltarello»
Майстар-класы.
Іх даюць вядучыя спецыялісты ў галіне даследавання народных спеўных, інструментальных, харэаграфічных традыцый: Барыс Ефрэмаў (гуслі), Любамір Падычка (гайда), Аляксандр Чаркаскі (старадаўнія музычныя інструменты Украіны), Юрый Дубнавіцкі (старадаўнія музычныя інструменты Беларусі).
Майстар-класы адбудуцца 30 красавіка, з 10.00 – 12.00. Актавая зала БДУКіМ (аўд.123), вул. Рабкораўская, 17.
Іх даюць вядучыя спецыялісты ў галіне даследавання народных спеўных, інструментальных, харэаграфічных традыцый: Барыс Ефрэмаў (гуслі), Любамір Падычка (гайда), Аляксандр Чаркаскі (старадаўнія музычныя інструменты Украіны), Юрый Дубнавіцкі (старадаўнія музычныя інструменты Беларусі).
Майстар-класы адбудуцца 30 красавіка, з 10.00 – 12.00. Актавая зала БДУКіМ (аўд.123), вул. Рабкораўская, 17.
Подарите мне скрипку, я буду СКРИПЕТЬ!!!