Ну ты ўвогуле кэлх! Еўрарадыё, Будзьма, Джэнерейшн байmoonlight писал(а):А ці ёсць якія сайты, акрамя нашай нівы, з навінамі па беларуску?
Может ли Беларусь быть богаче?
Модератор: chinaski
- twisted_existor
- Ветеран
- Контактная информация:
Re: Может ли Беларусь быть богаче?
Яшчэ цікавы рэсурс - http://90s.by/
я пра гэтыя чуў, акрямя джэнэрейшн, і нават спрабаваў чытаць, але не падабалісяtwisted_existor писал(а):Ну ты ўвогуле кэлх! Еўрарадыё, Будзьма, Джэнерейшн байmoonlight писал(а):А ці ёсць якія сайты, акрамя нашай нівы, з навінамі па беларуску?
мне ўвогуле нн дастаткова, але ж калі ёсць яшчэ якія таксама добра)
Reptochki.by
Белору́сы (белор. беларусы) — восточнославянский народ, этнос, нация.
гэтыя сайты канешне выдатныя, але яны...ну... веб 1.0.
у тым сэнсе, што там толькі чытаешь, а трэба ж і пісаць
ці есць які форум ці нешта падобнае да яго?
у тым сэнсе, што там толькі чытаешь, а трэба ж і пісаць
ці есць які форум ці нешта падобнае да яго?
Reptochki.by
- Kondrath
- Ветеран
- Контактная информация:
кому надо те собираются и бухают, не проблема
Kiesel DC127 > Keeley Red Dirt Mini > Engl Retro Tube 100 > Samp Custom 2x12
Solarward
Solarward
а калі я не бухаю, што мне рабіць?Kondrath писал(а):кому надо те собираются и бухают, не проблема
Reptochki.by
а навошта табе суполка, каб бухаць?)twisted_existor писал(а):якая суполка на гітарбае? Тут ня могуць сабраць суполку нават каб пабухаць
Мнения, они как жопы - есть у каждого и все воняют.
- Kondrath
- Ветеран
- Контактная информация:
ну, можно кричать страшным голосом "умблуу, умблуу" и источать кровавую пену напримерmoonlight писал(а):а калі я не бухаю, што мне рабіць?
я это к тому что если собраться не могут то не больно-то и надо вам эти ваши суполки
да вот и нуменорец правильно сказал - можно и без суполак угорать там к чему душа лежит
Kiesel DC127 > Keeley Red Dirt Mini > Engl Retro Tube 100 > Samp Custom 2x12
Solarward
Solarward
- twisted_existor
- Ветеран
- Контактная информация:
- Umbert0
- Ветеран
- Контактная информация:
хлопцы, можа ўжо і назву топіка на мове напішыце? Мунлайт, да цябе прапанова)
неликвиды
а я вот, работая в IT, не то, что беларуский, русский слышу все реже и реже. причем коллеги то все наши, местные.
как же меня бесят все эти американизмы долбанные... джуниор, сеньйор, тимлид, таск, проджект, эстимация, багрепорт...
иногда так и хочется yе6ать кому-нибудь во время очередного дэйлимитинга
накипело чота
как же меня бесят все эти американизмы долбанные... джуниор, сеньйор, тимлид, таск, проджект, эстимация, багрепорт...
иногда так и хочется yе6ать кому-нибудь во время очередного дэйлимитинга
накипело чота
внимание! возможно этот пост отмодерирован и я не согласен с его новым содержанием.
дык сэнс у тым, што такi топiк непазбежна ператварыцца у суполку :) ,moonlight писал(а): Ідэя канешне выдатная, але ставараць асобны топік для гэтага не патрэбна, кожны можа спрабаваць свае моўныя экзерсізы і у гэтым, а гітарбай будзе выпраўляць лепш за школьнага настаўніка і хутка растлумачыць за лепшы слоўнік і практыкаванні для дасягнення хуткасці у 32-мі у тэмпе 200 :mrgreen:
А так да, мне здаецца не хапае суполкі тых, хто вывучае мову і практыкуецца. Тыя, што ёсць, неяк больш па сьцягам і ліцвінам. Але калі такая існуе, было б добра атрымаць каардынаты. Ну і добра, што інтэрэс прачнуўся, шмат моладзі пачынае размаўляць на родная мове, выдатна ялітшу
не трэба яе шукаць дзесцi яшчэ, яна тут была заўсёды :), гэта па-першае.
а па-другое, размовы пра мову пацягнуць за сабой размовы пра ўсё астатнее,
гiсторыю i культуру беларусi i так далей. вось на што патрэбна асобная ветка.
здурнелы экзiстар зрабiў мой дзень :)))))))))))))))))))))))twisted_existor писал(а):Будзем засіраць паспяховых людзей па-беларуску? :mrgreen: Каму там мармурнай ялавічыны трэба?
Сеньёрам называюць праграміста, каб ён больш стараўся без павышэння аплаты.Maestro писал(а):а я вот, работая в IT, не то, что беларуский, русский слышу все реже и реже. причем коллеги то все наши, местные.
иногда так и хочется yе6ать кому-нибудь во время очередного дэйлимитинга![]()
накипело чота
ну і клясыка лол
Эйчары обязаны мотивировать сейлзов на приобретение коммуникейшн скиллз. В частности, презентейшн скиллз. Именно скиллз, а не нолледж, как считают некоторые, вообще часто определяют саксесс в бизнесе. И дело не только в профите. Своеобразным бенефитом от работы может быть и обычный сатисфекшн, которого нам всем так не хватает. Поэтому грамотный эйчар, проведя ассесмент и определив ниддингс будущих партисипантов, заказывает трейнинг. И не простой. Одно из главных условий трейнинга для сейлзов – экшн. Только тогда мы можем рассчитывать на драйв, с которым пипл вернется на уокинг плейс. Этот драйв для них – настоящий пойнт оф энтер, если говорить языком мистификейшн. Если драйв накачан, топик трейнинга не импотант. Вобщем, и разбираемые кейсы не импотант. Совершенно отдельная тема – экспаты. Для них топики и кейсы – хедлайн. На трейнинги с трудом ведутся, им подавай тьютора или на худой конец коуча. А какой с коучем драйв?! Тем более с тьютором. Ведут себя, как стюпид, как ни бейся. Особенно это касается топов. А с випами вообще говорить не о чем. Так и хочется развести руками и воскликнуть: «Мазефака!!!».
Reptochki.by
moonlight писал(а):Эйчары обязаны мотивировать сейлзов на приобретение коммуникейшн скиллз. В частности, презентейшн скиллз. Именно скиллз, а не нолледж, как считают некоторые, вообще часто определяют саксесс в бизнесе. И дело не только в профите. Своеобразным бенефитом от работы может быть и обычный сатисфекшн, которого нам всем так не хватает. Поэтому грамотный эйчар, проведя ассесмент и определив ниддингс будущих партисипантов, заказывает трейнинг. И не простой. Одно из главных условий трейнинга для сейлзов – экшн. Только тогда мы можем рассчитывать на драйв, с которым пипл вернется на уокинг плейс. Этот драйв для них – настоящий пойнт оф энтер, если говорить языком мистификейшн. Если драйв накачан, топик трейнинга не импотант. Вобщем, и разбираемые кейсы не импотант. Совершенно отдельная тема – экспаты. Для них топики и кейсы – хедлайн. На трейнинги с трудом ведутся, им подавай тьютора или на худой конец коуча. А какой с коучем драйв?! Тем более с тьютором. Ведут себя, как стюпид, как ни бейся. Особенно это касается топов. А с випами вообще говорить не о чем. Так и хочется развести руками и воскликнуть: «Мазефака!!!».
зрабіўQ2Q писал(а):дык сэнс у тым, што такi топiк непазбежна ператварыцца у суполкуmoonlight писал(а): Ідэя канешне выдатная, але ставараць асобны топік для гэтага не патрэбна, кожны можа спрабаваць свае моўныя экзерсізы і у гэтым, а гітарбай будзе выпраўляць лепш за школьнага настаўніка і хутка растлумачыць за лепшы слоўнік і практыкаванні для дасягнення хуткасці у 32-мі у тэмпе 200
А так да, мне здаецца не хапае суполкі тых, хто вывучае мову і практыкуецца. Тыя, што ёсць, неяк больш па сьцягам і ліцвінам. Але калі такая існуе, было б добра атрымаць каардынаты. Ну і добра, што інтэрэс прачнуўся, шмат моладзі пачынае размаўляць на родная мове, выдатна ялітшу,
не трэба яе шукаць дзесцi яшчэ, яна тут была заўсёды, гэта па-першае.
а па-другое, размовы пра мову пацягнуць за сабой размовы пра ўсё астатнее,
гiсторыю i культуру беларусi i так далей. вось на што патрэбна асобная ветка.
здурнелы экзiстар зрабiў мой дзеньtwisted_existor писал(а):Будзем засіраць паспяховых людзей па-беларуску?Каму там мармурнай ялавічыны трэба?
))))))))))))))))))))))
Reptochki.by