"Диванный" гитарист
Модератор: chinaski
- Eduard
- Ветеран
- Контактная информация:
Костя, калі ты зачапіў менавіта сцэнічны гук, то да. Я пытаюся сказць пра каманду, а не пра асобнага чалавека ў ёй.
Никита, які ты разумны, богібогі. Пра гэты суб'ектыўны паказальнік давай размаўляць у асобным топіку. Вось толькі там спачатку адкажы, што для цябе ёсьць "рэакцыя публікі"?
Lanser, як і большасьць наведвальнікаў гэтага форуму - паўза адпачынку на працы.
ГыГы. Была тэма ALL vs FYR. Зараз ALL vs Eduard. ГыГыГы. Самапіяр!!!

Никита, які ты разумны, богібогі. Пра гэты суб'ектыўны паказальнік давай размаўляць у асобным топіку. Вось толькі там спачатку адкажы, што для цябе ёсьць "рэакцыя публікі"?
Lanser, як і большасьць наведвальнікаў гэтага форуму - паўза адпачынку на працы.
ГыГы. Была тэма ALL vs FYR. Зараз ALL vs Eduard. ГыГыГы. Самапіяр!!!
Worldwide dj's TRIP-HOP team
- Eduard
- Ветеран
- Контактная информация:
Згодны. Яшчэ з бульбай файныяSlip писал(а):а я за пирожок голосовал... правда с капустой галимые, вот с повидлом больше нравятся
Цікава атрымліваецца: 28 чалавек за "жывыя" выступы, а канцэртаў няма
У сярэднім атрымліваецца, што 28 чалавек - гэта 6-7 гуртоў (калі поўны камплект), ці 12-14 - калі напалову й г.д.
Калі браць сярэдняе, атрымліваецца, што за жывыя выступы прагаласавала 10 гуртоў. Назовы фстудыю, калі ласка! Нешта я сумняваюся, што мы атрымаем што-небудзь станоўчае...
Будзе як заўсёды, калі Slip і Fyr просяць дэма-запісы ў падцверджаньне сказаных тут словаў.
Worldwide dj's TRIP-HOP team