Winston Lightsz1m писал(а):млять, что вы курите?!!!!!!!!!!!!!!!!???????
Прадаю слана
Модератор: chinaski
-
Vad
- Ветеран
- Контактная информация:
ну не в российских же рублях...Svekla! писал(а):долго гамалась с калькулятором и прочими ЭВМ в итоге в тугриках получилос... шорт, что-то слишком много получилось... Не, Вад, еси ты са мной собираешься в тугриках ращитываться, то я так не играю - у меня сумок не хватит, чтобы все это в обменник затащить....
ок, я упакую тугрики в сумки (упаковка и сумки за твой счет)
Fender Stratocaster MIJ - Matamp Minimat
хлопцы! кажуць, сланы баяцца мышаў!!!
а то мой стаў неяк кепска, трохі сухавата гучаць... ну зусім не хапае глыбіні і "шклянасьці" у гуку...
хлопцы, хто прадаст прымочку МШ-1??? мо тады знайду свой індывідуальны гук для свайго кастамаўскага слана, які мне Эдуард цэлы месяц з ібэя вёз!!!
а то мой стаў неяк кепска, трохі сухавата гучаць... ну зусім не хапае глыбіні і "шклянасьці" у гуку...
хлопцы, хто прадаст прымочку МШ-1??? мо тады знайду свой індывідуальны гук для свайго кастамаўскага слана, які мне Эдуард цэлы месяц з ібэя вёз!!!
[code]GTA15J Heartlion_mod
by NiKiTuŠkA[/code]
by NiKiTuŠkA[/code]
так, і мне неабавязова, каб яна была зроблена за бугром(боссамі там ці маршалламі), можна нашу БМШ-1.ЧН(гэта паходу мод менскага майстра з павышаным узроўнем радыяцыі, слон яе нават уночы будзе баяцца - рэжым "Чарнобыль-Найт"), ці Ерасаўскую РМШ-1(расейская мыш, працуе, калі бачыць лічбу 25.)...
карацей, хутчэй мне прымочку, народ!!!! слон зусім як гаўно стаў гучаць...
карацей, хутчэй мне прымочку, народ!!!! слон зусім як гаўно стаў гучаць...
[code]GTA15J Heartlion_mod
by NiKiTuŠkA[/code]
by NiKiTuŠkA[/code]