Группа вашей мечты
Модератор: chinaski
- Senior Lupasin
- Ветеран
Группа вашей мечты
Друзья, давайте помечтаем.
Помечтаем о том, что вот наконец-то в замшелом белорусском роке, на бездарной невкусной эстраде появились Они. Группа, Которая Прославит Страну.
Что они, на ваш взгляд, будут играть?
О чем петь?
Как будет называться первый альбом?
Я для себя пытаюсь ответить на эти вопросы. Интересно было бы сравнить ваше мнение со своим.
Помечтаем о том, что вот наконец-то в замшелом белорусском роке, на бездарной невкусной эстраде появились Они. Группа, Которая Прославит Страну.
Что они, на ваш взгляд, будут играть?
О чем петь?
Как будет называться первый альбом?
Я для себя пытаюсь ответить на эти вопросы. Интересно было бы сравнить ваше мнение со своим.
vk.com/staygreentailed
- Senior Lupasin
- Ветеран
- Eduard
- Ветеран
- Контактная информация:
Ідзі ты лепш пазаймайся, чым усялякую мурню разводзіць!
па сабжу: песьні павінны быць пра чарку й шкварку на фоне толькішто сабранага ўраджаю. Інакш на дажынках ці то ў белым касьцюме будзеш ці то ў чорным латэксу ніхто не зразумее ))
Я гляджу з'явілася дастояная замена ўсялякім... нават на нікі іх забыўся. Адзін усё пра Аврыл Лавін, а другі пра -тру нешта бузелі.
па сабжу: песьні павінны быць пра чарку й шкварку на фоне толькішто сабранага ўраджаю. Інакш на дажынках ці то ў белым касьцюме будзеш ці то ў чорным латэксу ніхто не зразумее ))
Я гляджу з'явілася дастояная замена ўсялякім... нават на нікі іх забыўся. Адзін усё пра Аврыл Лавін, а другі пра -тру нешта бузелі.
Worldwide dj's TRIP-HOP team
- Senior Lupasin
- Ветеран
Я не займаюся дома.
Суседзi.
Сьпеўных галасоў цiшэйшых за 100 Дб нямашака.
Тое, што ты называеш мурнёй, - маркетынгавы досьлед.
А галоўная праблема нашых творцаў - iхная адэкватнасьць. Шанове, мы развучылiся марыць.
Мы развучылiся рабiць тыя маленькiя мiлыя глупствы, на якiх грунтуецца творчасьць.
Пра гэта - мае песьнi "Эстонiя" й "Дзень ненародзiн", што маюць увайсьцi ў наш дэбютнiк. Дэбютнiк, якi стацьме адкрыцьцём 2008 году
Суседзi.
Тое, што ты называеш мурнёй, - маркетынгавы досьлед.
А галоўная праблема нашых творцаў - iхная адэкватнасьць. Шанове, мы развучылiся марыць.
Мы развучылiся рабiць тыя маленькiя мiлыя глупствы, на якiх грунтуецца творчасьць.
Пра гэта - мае песьнi "Эстонiя" й "Дзень ненародзiн", што маюць увайсьцi ў наш дэбютнiк. Дэбютнiк, якi стацьме адкрыцьцём 2008 году
vk.com/staygreentailed
- Eduard
- Ветеран
- Контактная информация:
Ідзі фізіку вучыць, 100 Дб )))))))))))))Senior Lupasin писал(а):Я не займаюся дома.
Суседзi.
Суседзі перашкаджаюць заняткам вакалам??? Ржунімагу. Не, ну сапраўдны бОян )))
Яны што ба батарэе грукацяць, ці прыходзяць і просяць больш не мучаць жывёлу, якая надрыўна вые?
Калі так будуць працаваць сапраўдныя маркетолагі, то краіна яшчэ доўга будзе там, дзе яна зараз ))Senior Lupasin писал(а):Тое, што ты называеш мурнёй, - маркетынгавы досьлед.
Такімі "адкрыцьцямі" завалены прыёмныя PR-агенстваў. На іх нават пыл з'яўляецца. А ўсё чаму? ))))Senior Lupasin писал(а):Пра гэта - мае песьнi "Эстонiя" й "Дзень ненародзiн", што маюць увайсьцi ў наш дэбютнiк. Дэбютнiк, якi стацьме адкрыцьцём 2008 году
Хде мои 15 лет - на Большом Каретном
Хде мои 15 бед - на Большом Каретном
А где мой чёрный пистолет? На Большом Каретном
А где меня сегодня нет? На Большом Каретном
В.Высоцкий
- Senior Lupasin
- Ветеран
Эдуарду.
Я - маркетоляг несапраўдны. Гэта не ўваходзiць у маю прафэсiю.
Мастацтва пачынаецца з мары. Спачатку фармулюем мару, потым шукаем сродкi для ажыцьцяўленьня.
Наконт 100Дб (рэальна 110): уявi сабе чалавека з зычным камандным голасам, якi крычыць на ўсю моц на працягу хаця б адной гадзiны. Уявi далей, што ты паклаў нарэшце спаць свайго малога дзiцёнка...
На чыста падсьвядомым узроўнi: калi займаесься й ведаеш, што некаму перашкаджаеш, атрымоўваецца гаўнюшка.
Я не зьбiраюся абiваць прыёмныя PR-агенцтваў. Ё спосабы лепшыя.
Вэртэру
Рэальна - поўная лажа,
патэнцыйна - супэр.
Але ня ведаю, у мяне абедзьве дэмкi грузяцца.
Я - маркетоляг несапраўдны. Гэта не ўваходзiць у маю прафэсiю.
Мастацтва пачынаецца з мары. Спачатку фармулюем мару, потым шукаем сродкi для ажыцьцяўленьня.
Наконт 100Дб (рэальна 110): уявi сабе чалавека з зычным камандным голасам, якi крычыць на ўсю моц на працягу хаця б адной гадзiны. Уявi далей, што ты паклаў нарэшце спаць свайго малога дзiцёнка...
На чыста падсьвядомым узроўнi: калi займаесься й ведаеш, што некаму перашкаджаеш, атрымоўваецца гаўнюшка.
Я не зьбiраюся абiваць прыёмныя PR-агенцтваў. Ё спосабы лепшыя.
Вэртэру
Рэальна - поўная лажа,
патэнцыйна - супэр.
Але ня ведаю, у мяне абедзьве дэмкi грузяцца.
vk.com/staygreentailed
- Senior Lupasin
- Ветеран
- Eduard
- Ветеран
- Контактная информация:
ГыГыГы.
Каб не быць дэмагогам, як наш суразмоўца, прывяду КАНКРЭТНЫЯ лічбы, якія прызнаныя дакументальна й эксперыментальна падцверджаны!
Калі ласка:
« Уровни громкости звука от разных источников »
Источники звука----Уровень (дБ)
Спокойное дыхание ---- Не воспринимается
Шепот----10
Шелест листьев----17
Перелистывание газет----20
Обычный шум в доме----40
Прибой на берегу----40
Разговор средней громкости----50
Громкий разговор----70
Работающий пылесос----80
Поезд в метро----80
Концерт рок-музыки----100
Раскат грома----110
Реактивный двигатель----110
Выстрел из орудия----120
Болевой порог----120
То біш наш паважаны "вакаліст" сьпявае крыху цішэй за гарматы й на ўзроўні сярэднестатыстычнага гуку ў клюбе. То біш мікрафон яму непатрэбны. Ён можа перакрычаць парталы )))
Ой :censored:, трымайце мяне сямёра! (Бо шасьцёра не ўтрымаюць)
Каб не быць дэмагогам, як наш суразмоўца, прывяду КАНКРЭТНЫЯ лічбы, якія прызнаныя дакументальна й эксперыментальна падцверджаны!
Калі ласка:
« Уровни громкости звука от разных источников »
Источники звука----Уровень (дБ)
Спокойное дыхание ---- Не воспринимается
Шепот----10
Шелест листьев----17
Перелистывание газет----20
Обычный шум в доме----40
Прибой на берегу----40
Разговор средней громкости----50
Громкий разговор----70
Работающий пылесос----80
Поезд в метро----80
Концерт рок-музыки----100
Раскат грома----110
Реактивный двигатель----110
Выстрел из орудия----120
Болевой порог----120
То біш наш паважаны "вакаліст" сьпявае крыху цішэй за гарматы й на ўзроўні сярэднестатыстычнага гуку ў клюбе. То біш мікрафон яму непатрэбны. Ён можа перакрычаць парталы )))
Ой :censored:, трымайце мяне сямёра! (Бо шасьцёра не ўтрымаюць)
- Senior Lupasin
- Ветеран
- Senior Lupasin
- Ветеран
Не зусiм.
Як напiсаў Рыфаман, усё залежыць ад месца вымярэньня.
Ад сябе дадам, што яшчэ ад нюансу (фортэ/пiяна), тыпу смыканьня (поўнае/субтон), ад ноты (верхняя/цэнтральная)
А лiчбы паўсюль розныя. У iншых крынiцах пiшуць, напрыклад, што балявы парог 130 Дб, а стрэл з гарматы - 150 Дб.
I, дарэчы, на 10 Дб - гэта не "крыху", а ў 10 разоў
Я дэмагог, ага.
Як напiсаў Рыфаман, усё залежыць ад месца вымярэньня.
Ад сябе дадам, што яшчэ ад нюансу (фортэ/пiяна), тыпу смыканьня (поўнае/субтон), ад ноты (верхняя/цэнтральная)
А лiчбы паўсюль розныя. У iншых крынiцах пiшуць, напрыклад, што балявы парог 130 Дб, а стрэл з гарматы - 150 Дб.
I, дарэчы, на 10 Дб - гэта не "крыху", а ў 10 разоў
Я дэмагог, ага.
vk.com/staygreentailed
- Senior Lupasin
- Ветеран