Янка Дягилева, Тёплая Трасса и т. п.
Модератор: chinaski
- ShadowSpaun
- Ветеран
- Контактная информация:
музыка без текстов.... жжжеш товарищ!!!serious писал(а):ну так конечно метлища это быдло, но музыка супер)))
но янка дягилева... бррр.. ассоциируется с дёгтем))
дягилева-дёготь
фтопку дягилевых. Ваще. Музыка должна быть без текстов интересной. А если из песен дягилевой выкинуть слова.. бгг.. ))
Звукозапись в Минске http://recording.by/
- rock-game
- Бывалый
- Контактная информация:
Дима, не соглашусь. У кого-то всё базируется на текстах, а у кого-то на музыке. Взять даже Высоцкого. Убери слова, что останется?serious писал(а): Музыка должна быть без текстов интересной. А если из песен дягилевой выкинуть слова.. бгг.. ))
P.S. то, что тема про Дягилеву, я помню..
Последний раз редактировалось rock-game Пн авг 20, 2007 6:14 pm, всего редактировалось 1 раз.
Не говори мне, что делать, и я не скажу тебе, куда идти.....
-
serious
- Site Admin
- Контактная информация:
да пофигу, сколько эта янка выросла. Даже, если бы на янке вырос бетховен. Всё равно я ненавижу такое.
"базируется на текстах". Ну так пускай. Только мне это не нравится. И я это говорю здесь, вот, отвечаю на поставленый вопрос.
ShadowSpaun, я сказал, что "музыка должна быть без текстов интересной", а не "музыка должна быть без текстов".
"потому что мычание непонятных и не всегда зарифмованных мозговых поллюций под примитивное музыкальное сопровождение - это есть гавно, господа. " - прим.Гамлета
всё
"базируется на текстах". Ну так пускай. Только мне это не нравится. И я это говорю здесь, вот, отвечаю на поставленый вопрос.
ShadowSpaun, я сказал, что "музыка должна быть без текстов интересной", а не "музыка должна быть без текстов".
"потому что мычание непонятных и не всегда зарифмованных мозговых поллюций под примитивное музыкальное сопровождение - это есть гавно, господа. " - прим.Гамлета
всё
- ShadowSpaun
- Ветеран
- Контактная информация:
возмем БГ или Высоцкого- тексты там- это ОСНОВА. (на мой взгляд)serious писал(а):да пофигу, сколько эта янка выросла. Даже, если бы на янке вырос бетховен. Всё равно я ненавижу такое.
всё
Да и песенка без серьезного текста... о! великий и ужасный король тьмы Dimmy BorgBillan? Вы считаете его творчество шедевральным? =) тоже, мелодия + незамысловатые тексты
ИМХО. Песня, на то она и песня, чтобы содержать призыв, порыв, стремление к чему-либо. свободе, чистоте, да к чему угодно! Песня должна нести ЭМОЦИЮ(музыка) и СМЫСЛ(текст)
Звукозапись в Минске http://recording.by/
- Eduard
- Ветеран
- Контактная информация:
2serious: Вось менавіта з-за такіх як ты беларуская сцэна не будзе развівацца. Калі ты не адчуваеш моцы Слова, то хадзі пачытай клясіку АЙЧЫННАЙ літаратуры. Дастаеўскага напрыклад ))
Менавіта з-за таго, што пачынаючыя гурты ня вельмі шануюць Слова й Вакал наша сцэна будзе знаходзіцца ў ж..пе. Усе майстры толькі ў Інэце. На гэтую тэму можна ўжо хутка дысертацыю пісаць пад назовам, напрыклад:"Зніштажэньне айчыннай музыкі шляхам сеткі Інтэрнэт".
2ShadowSpaun: Малайчына! Ты не адзін )
Менавіта з-за таго, што пачынаючыя гурты ня вельмі шануюць Слова й Вакал наша сцэна будзе знаходзіцца ў ж..пе. Усе майстры толькі ў Інэце. На гэтую тэму можна ўжо хутка дысертацыю пісаць пад назовам, напрыклад:"Зніштажэньне айчыннай музыкі шляхам сеткі Інтэрнэт".
2ShadowSpaun: Малайчына! Ты не адзін )
Worldwide dj's TRIP-HOP team
ну да, во всем виноват Serious)Eduard писал(а):2serious: Вось менавіта з-за такіх як ты беларуская сцэна не будзе развівацца.
Эд, читай внимательно посты, ты так и не понял, что он сказал
а почему их, больше никого нету что ли?)ShadowSpaun писал(а):возмем БГ или Высоцкого
когда забугорных слушаю на каком-нить хз каком языке или хреновом английском, то вообще могу ни слова не понимать...а вот кто из забугорцев станет слушать БГ и Высоцкого?
- Eduard
- Ветеран
- Контактная информация:
Я ўсё добра паняў. Праўда ў мяне ёсьць нюанс, я заўсёды бачу нейкія падтэксты ))Lanser писал(а):ну да, во всем виноват Serious)
Эд, читай внимательно посты, ты так и не понял, что он сказал
Ладна, прыйдзецца растлумачыць.
Ня ведаю, ці грае Сірыўс ці хтосьці яшчэ (якія прытрымліваюцца такой пазіцыі) ў гуртах. Але калі гэта пазіцыя прадвігаецца на практыцы (інакш гэта не пазіцыя, а поза), то маем яшчэ адзін гурт, дзе ўвагі тэкстоўцы (як я не люблю гэта слова, бррр) проста няма.
І калі прасуміраваць па ўсёй Беларусі (хаця хопіць і аднаго Менску), то 1+1+1+...+1+1=70-80% ад усіх пачынаючых калектываў. А гэта лічбы бяруцца не з паветра. Я пра гэта дакладна ведаю. І калі б палову з такіх "музыкаў" паслаць на завод, то глядзіш іх крэатыў там б спатрэбіўся (нікога канкрэтнага на ўвазе ня маю, а то пачнецца зараз)
Гэта проста даволі яскравыя прыклады. Яшчэ можна дадаць Башлачова сюды. Калі ты такога ведаеш )Lanser писал(а):а почему их, больше никого нету что ли?)
Расейскія раёны )Lanser писал(а):когда забугорных слушаю на каком-нить хз каком языке или хреновом английском, то вообще могу ни слова не понимать...а вот кто из забугорцев станет слушать БГ и Высоцкого?
Тут фішка ў розных КУЛЬТУРАХ. Заходняя музыка ніколі не будзе мець у нас (у сэнсе ў большасьці насельніцтва экс-СССР) статус "любімай". На гэта ёсьць аб'ектыўныя псіхалягічныя ўмовы. А не тое, што "у вас няма музычнага густу й г.д."
Вось чаму думаеш айчынны ска (о богі) зусім непадобны на той ж італійскі ці іспанскі? На якой б мове не сьпявалі.
О чом тут разговор? Што за бред?
Господин Эдуард, вы о чомЪ? "Кльиасика"? Достоефскей-айчына? Вы москаль? Христьянин? ЖидомасонЪ?
Теаретег.
Господин Эдуард, вы о чомЪ? "Кльиасика"? Достоефскей-айчына? Вы москаль? Христьянин? ЖидомасонЪ?
Што за чушЪ? Ты статистику собирал?Заходняя музыка ніколі не будзе мець у нас (у сэнсе ў большасьці насельніцтва экс-СССР) статус "любімай".
Теаретег.
а что поделать... количество мозгов на планете постоянно, а население растет... (с)
- Eduard
- Ветеран
- Контактная информация:
У любым выпадку гэта цябе не датычыццаGamlet писал(а):Вы москаль? Христьянин? ЖидомасонЪ?
Гэта факт. Маецца на ўвазе рок-музыка й усё на яе падобнае. Ёсьць спецыяльныя працы на гэту тэму. Таму не ўсё так проста.Gamlet писал(а):Што за чушЪ? Ты статистику собирал?Теаретег.
Але, табе ўсё роўна ))
Последний раз редактировалось Eduard Вт авг 21, 2007 11:03 pm, всего редактировалось 1 раз.
-
Blooddrop
- Бывалый
- Контактная информация:
Гамлет, беги баш-орг читай. Там ты больше в тему.
2 Serious - есть музыка интересная и без слов, не спорю. Как пример можно взять любое классическое произведение. Но там совершенно другой подход к аранжировкам. А коль скоро в песне присутствует вокальная партия, то ей должна отводиться ведущая роль.
2 Serious - есть музыка интересная и без слов, не спорю. Как пример можно взять любое классическое произведение. Но там совершенно другой подход к аранжировкам. А коль скоро в песне присутствует вокальная партия, то ей должна отводиться ведущая роль.