Нешта новае, ці ўсё-ткі старое?

Модератор: chinaski

Les Paul
Ветеран

#16 Сообщение Les Paul » Ср окт 24, 2007 4:45 pm

да,ты действительно не сочыш, так как вайт страйпс для тебя оказывается мтв формат )))))))))

Eduard
Ветеран
Контактная информация:

#17 Сообщение Eduard » Ср окт 24, 2007 4:52 pm

а хто яны ўвогуле такія? :lol:
Worldwide dj's TRIP-HOP team

Mr.Bloodstone
Прохожий

#18 Сообщение Mr.Bloodstone » Ср окт 24, 2007 4:56 pm

Я вось шчыра адкажу, што не сачу за Заходняй музыкай. Мне гэта нецікава.
Сам себе противоречишь). Вот сам ты какую музыку играешь? Разве это не западные веяния? Я готов поспорить, что твой вкус музыкальный сформирован именно на западной музыке :wink: . Это просто какая-то пустая бравада с твоей стороны, типа...запад изжил себя и т.п. Я лично так не считаю.

Почему у нас плохо развивается прогрессивная музыка? Не знаю... Музыканты стараются быть успешными, воспринятыми народом, гоняются за слушателем. Всё это выливается в копирование чужих стилей. А оригинальность у многих ассоциируется с солянкой из многих направлений - от каждого понемножку). Хотя лично я не против этого. Можно играть хард-рок, хэви, да блюз-рок, ё-маё...делать это с душой, красиво. Мне приятно слушать такое. Это не стареет. Старые стили - это проверенное. Не всегда нужно изобретать что-то новое в стилях. Иногда в рамках одного стиля можно делать оригинальные вещи.

Новые стили в гитарной музыке? Сейчас даже что-то новое и необычное будет классифицироваться исходя из уже созданного. У Сатриани много классных вещей, оригинальных. В каком стиле он играет? Не знаю,...блюз-рок, хард-рок, да просто рок, в конце концов (сам он свой стиль называет New Rock, хотя сомневаюсь, что можно такой стиль выделять)). Это уникальный музыкант...

А мораль такова, ну их к чёрту, эти стили. Музыка должна быть качественной. А об её актуальности можно судить по тому, как она воздействует на слушателя. Если она хоть кого-то задевает, то это и есть настоящая музыка)).

Eduard
Ветеран
Контактная информация:

#19 Сообщение Eduard » Ср окт 24, 2007 5:27 pm

Mr.Bloodstone писал(а):А об её актуальности можно судить по тому, как она воздействует на слушателя. Если она хоть кого-то задевает, то это и есть настоящая музыка)).
Вось гэтага адказу я, шчыра кажучы, чакаў недзе ў першых пастах. А тут аж на другой старонцы. )))
Усе пыталіся глянуць на музыку з боку гледжаньня музыканта.

А насамрэч ж не для музыкантаў ж граем, так? :wink:
Наконт плыняў. Я, дарэчы, вырас на піцерскай хвалі: Tequilajazz, Аквариум і шмат не столь вядомых гуртоў.
Што мне падабаецца ва "усходнім" падыходзе - душа музыкі. Калі, напрыклад, грае Tequilajazz ці Зимовье Зверей, то адразу перад вачыма ўстае паўночная сталіца са сваімі дажджамі й павольнасьцю.
А вось у заходняй музыцы я такога не бачу. Можа быць, нажаль, а можа й не.
да, не спрачаюся. Там узровень ЗНАЧНА вышэйшы.Але ніякіх вобразаў музыка не выклікае. Да, прыгожа гучыць, да якасна запісана. А далей што?
З большасьці тое, што можна (для мяне) паслухаць для душы, а не для таго, каб атрымаць музычны досьвід: The Doors, LedZeppelin ну й шчэ пару імёнаў, на якія адразу не ўзгадаю

Eduard
Ветеран
Контактная информация:

#20 Сообщение Eduard » Ср окт 24, 2007 5:32 pm

Mr.Bloodstone писал(а):Вот сам ты какую музыку играешь? Разве это не западные веяния?
Гледзячы на тое, як глыбока капаць :)
Калі разглядаць што рокавыя накірункі нарадзіліся на Захадзе, тады ўсе граюць заходнюю музыку амаль без выключэньняў )
Але калі каманда едзе з Казахстану за ўласныя грошы каб бясплатна адыграць канцэрт далёка не ў Палацы Рэспублікі й далёка не на апараце міравога ўзроўня, то я іх творчасьці веру, бо ім сапраўды ёсьць што сказаць!
А на Захадзе, згадзіся, па-першае: разлік (прадам/не прадам) а ўжо зыходзячы з гэтага й атрымліваем тое, што маем.
Не думаю, што Сатрыяні (якога, дарэчы. вельмі паважаю за ўнёсак у міравую культуру) калі быў ня вельмі вядомым, згадзіўся б на такой учынак.

Eduard
Ветеран
Контактная информация:

#21 Сообщение Eduard » Ср окт 24, 2007 6:09 pm

Foont22 писал(а):дивный симбиоз групп земляне и гражданская оборона
цікава... такіх параўнаньняў шчэ не было.
Запісваю ў свой нататнік
Ужо некалькі старонак набралося такіх "параўнаньняў" і ніхто не можа нічога сказаць канкрэтна. Але не ў гэтай тэме.

І нешта ты за мной з маёй творчасьцю па ўсім тэмам ганяесся. І тут вылезеш, і там. Я ужо баюся нават кансервы адчыняць )))))) :lol: :lol:

Затое так ніхто й не знайшоў аналягаў. Думай, думай. Можа адчуеш аргазм мозгу ))
Усё. Я на рэпу

D-man
Завсегдатай
Контактная информация:

#22 Сообщение D-man » Ср окт 24, 2007 6:45 pm

ну ты, Сашка, и гад :!:
ты б хоть копирайты ставил.... :lol:
[img]http://img.userbars.pl/77/15395.jpg[/img]
[img]http://foto.mail.ru/mail/sadickss/blabla/i-1.jpg[/img]
[img]http://img442.imageshack.us/img442/2369/jacksonguitarsuserwk4.jpg[/img]

Les Paul
Ветеран

#23 Сообщение Les Paul » Ср окт 24, 2007 7:58 pm

кстати,Эд,приняли нас очень тепло.

2 концерта на ура за последний месяц, на 2-ое число уже мало мест остается.

это я про проблему актуальности;)

D-man
Завсегдатай
Контактная информация:

#24 Сообщение D-man » Ср окт 24, 2007 8:00 pm

Les Paul писал(а):кстати,Эд,приняли нас очень тепло.

2 концерта на ура за последний месяц, на 2-ое число уже мало мест остается.

это я про проблему актуальности;)
не поленился, скачал из вашего творчества...
понравилось....
[img]http://img.userbars.pl/77/15395.jpg[/img]
[img]http://foto.mail.ru/mail/sadickss/blabla/i-1.jpg[/img]
[img]http://img442.imageshack.us/img442/2369/jacksonguitarsuserwk4.jpg[/img]

ChipAles
Прохожий

#25 Сообщение ChipAles » Ср окт 24, 2007 8:08 pm

Eduard писал(а):
Я вось шчыра адкажу, што не сачу за Заходняй музыкай. Мне гэта нецікава.
Не следя за развітіем западной музыкі,нельзя сделать у нас хоть мало-мальскі качественный продут! Поэтому,Эдуард, в этом твой МІНУС! :lol:
Блюз еще жив. Но, уже воняет...

Les Paul
Ветеран

#26 Сообщение Les Paul » Ср окт 24, 2007 8:13 pm

как не крути,Эд,но ты уже дал всем понять,что с тобой говорить в этой теме особого смысла нет))

mari
Ветеран

#27 Сообщение mari » Ср окт 24, 2007 9:26 pm

для меня эта тема по смысловой составляющей приближается к теме "актуальна ли РОК-музыка" или как она там называлась ))))
Продается: Catalinbread DLS MKI

Les Paul
Ветеран

#28 Сообщение Les Paul » Ср окт 24, 2007 9:29 pm

да ))) я вот тоже об этом думал )))

Eduard
Ветеран
Контактная информация:

#29 Сообщение Eduard » Ср окт 24, 2007 10:39 pm

ГыГыГы. Сьмешныя вы :lol: :lol: :lol:
Толькі выказваеш пункт гледжаньня, які адрозьніваецца ад "прынятых", так адразу запісваюць у "гражданскую абарону" )))

2LesPaul: Шчыра рады за вас. Калі ёсьць свой слухач - гэта заўсёды добра.

Дарэчы, увесь гэты топік ствараўся толькі для праверкі на тое, як народ рэагуе на іншыя кропкі гледжаньня (мне гэта параілі зрабіць, каб узняць уласны настрой і знайсьці шмат новага). Рэзультат прадказальны.
Усім суразмоўцам дзякуй. Асобнае дзякуй Mr.Bloodstone, які не гнаў пра тое, што так нельга. Гэта неправільна і выказаў тое, што павінна было адразу прагучаць.

На сім прэм'ера скончылася. Акторы могуць быць вольныя!

з.ы. я час ад часу буду ствараць падобныя тэмы, каб народ быў больш уважлівым да ІНШЫХ кропак гледжаньня, якія таксама маюць права на існаваньне, згодныя з гэтым большасьць народу ці не.

Яшчэ раз, усім дзякуй!

2Foont22: так кансервы мне яшчэ доўга не адчыняць? (адказ можна ў ЛыСы) :lol: :lol:

Eduard
Ветеран
Контактная информация:

#30 Сообщение Eduard » Чт окт 25, 2007 8:15 am

Foont22 писал(а):кансервы адчыняць дазваляю толькi iмпартные!!!! айчынные нават i не спрабуй )))))))

i пэуна не "адчыняць", а "адкаркоуваць" )) гэта ж у рэшце кансервы, а не дзверы )))) але не цалкам упэунены....
Дзякуй за дазвол. ))
Наконт слова. Зацікавіў. Падыму гэтае пытаньне ) :wink:

Ответить